mei 022020
 

Beste deelnemers- ouders- familieleden- trainers & supporters,

Aan het hervatten van de trainingen zijn een aantal voorwaarden verbonden. Over de uitvoering van deze voorwaarden, heeft de afgelopen dagen dan ook koortsachtig overleg plaatsgevonden met alle betrokkenen.

Gebruikers en Stichting Sportpark Prinses Irene als ook met de gemeente Rijswijk welke het plan van aanpak hebben getoetst.

 1) kinderen t/m 12 jaar kunnen, georganiseerd, sportactiviteiten hervatten in de buitenlucht.

 2) kinderen van 13 t/m 18 kunnen, georganiseerd, sportactiviteiten hervatten in de buitenlucht met in achtneming van 1,5m afstand tot elkaar.

 3) ouders langs de velden en op het sportcomplex zijn niet welkom;

 4) douchen en omkleden op de club is niet toegestaan;

Wij willen U hierbij vriendelijk verzoeken nogmaals de hier opvolgende punten door te nemen!

  • Geen ouders op het veld/ sportcomplex behoort bij de bovenstaande verordening.!
  • Op het parkeerterrein zal door Keepers- & Voetbalschool De Nieuwe Burcht een Kiss&Ride worden ‘gemaakt’ om de kinderen veilig te kunnen afzetten.
  • Zet uw kind af en vertrek, uw kind is in goede handen van de medewerkers van VDNB welke de veiligheid van de deelnemers waarborgen.

Blijf ook niet in de auto zitten al dan niet met ronkende motor. Kom gewoon op het afgesproken tijdstip uw kind weer halen bij de medewerkers welke Uw kind hebben ontvangen aan de poort.
Er is op het complex geen mogelijkheid om te wachten.

Het is niet anders voorlopig!

  • Wij zijn voornemens met een max. aantal kinderen per groep en deze te verdelen per les (ca 60 minuten) over het totale veld, onder leiding van de vertrouwde leiding van de U bekende trainers/vrijwilligers.
  • Daar wij het aantal kinderen per les willen bewaken, hebben wij de aanmeldingen van de deelnemers per mail op de hoogte gebracht van de maatregelen

Ook is het getoetste plan van aanpak toegezonden.

Mocht U nog vragen hebben: denieuweburcht@gmail.com

Tijdelijk uit het oog maar niet uit het hart!

M v g Keepers- & Voetbalschool De Nieuwe Burcht (V D N B

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)