Sponsoren

 

Hoofdsponsoren 

Wie De Halve Maan binnenstapt krijgt de indruk van een ouderwets bruin café. Dit komt door de huiskleur, het bekende warme roodbruin, een grote, gezellige bar, met zitjes eromheen en een afgescheiden eetgedeelte. Antiek en curiosa geven een extra element aan het interieur.

Het is mogelijk om met gezelschappen te eten, want daar is voldoende plaats voor. Ook individuele dinergasten komen ruimschoots aan hun trekken. Naast van de kaart kun je in De Halve Maan op vrijdag en zaterdag onbeperkt spareribs eten. Op zondag gezellig met de hele familie steengrillen (ook wel tegeltafelen genoemd).
Verder zijn er regelmatig leuke acties en evenementen. Je kunt via deze link meer info vinden en zelfs online reserveren!

Inmiddels heeft het vroegere eetcafé zo een ontwikkeling meegemaakt dat met recht gezegd kan worden dat het de qualificatie eetcafé ontgroeit is en tegenwoordig als Grand Café door het leven zal gaan. Grand Café De Halve Maan is een café dat roerige tijden heeft doorgemaakt, maar dat altijd een begrip in Rijswijk zal blijven!


STIMS Media is een productiebedrijf binnen tal van mediasegmenten. Gespecialiseerd in het produceren van Branded Content televisieprogramma’s voor landelijke televisiestations. STIMS Media is producent van onder andere Alles over Wonen, Golf in Business en Ja, Wij Willen! Daarnaast is STIMS Media de producent voor uw Corporate Film, Instructiefilm, Promo, Reclamecommercial of Videoclip.

Tot slot is STIMS Media een drijvende kracht achter tal van grote en kleine events, op zowel zakelijk als particulier gebied. Ondanks het korte bestaan beschikt het team van STIMS Media over een enorme hoeveelheid vakkennis, opgebouwd in de loop der jaren. Niet vanuit een boekje, maar vanuit het veld.

Meer weten over STIMS Media kijk op onze website  www.stimsmedia.nl .


Vis administraties & belastingen is hét administratiekantoor van de regio Haaglanden dat voor u uw administratieve en fiscale zaken volledig uit handen neemt.

Voor de ondernemers van het midden- en kleinbedrijf en ook voor particulieren biedt
Vis administraties & belastingen een breed scala aan diensten aan.
Kijk op de website www.favis.nl voor meer informatie.

Naast de hierboven genoemde hoofdsponsoren hebben we verscheidene (sub-)sponsoren en donateurs:


Websitesponsor

ItaQ is een specialist in detachering van ICT-professionals bij organisaties met meer dan 1000 medewerkers. ItaQ heeft kantoren in Den Haag, Rijswijk en in Maarssen.
ItaQ Interim Professionals is één van de meest vooruitstrevende organisaties in ICT detachering. Klanten noemen hen de Trusted Advisor, omdat ze hen altijd positief verrassen en echt adviseren. Meer weten? Kijk op www.itaq.nl.
Kledingleverancier:
In 1984 werd het merk Beltona voor het eerst op de Nederlandse markt geïntroduceerd. Het bedrijf Beltona werd in 1985 opgericht. Ondanks de Italiaanse klank is Beltona een puur Nederlandse onderneming die vanaf de oprichting steeds in de Haagse regio is gevestigd.
Vakmanschap, Innovatie, Creativiteit en Service zijn steeds de drijfveren geweest, gebaseerd op een gedegen kennis van stoffen die nodig zijn voor de sportbeoefening op het hoogst mogelijke niveau.
U vindt het merk Beltona in de regel niet in de sportwinkel. Beltona koos voor een concept waarbij de club de kleding bij Beltona aanschaft en daarna zelf aan haar leden en sponsoren levert. Dit is voor menige club een aanzienlijke, structurele inkomstenbron gebleken. Neem eens contact met Beltona op over uw mogelijkheden!
Dit kan telefonisch via 070-3070404 of mailen naar info@beltona.com.


Partner:
Stichting Sportium Et Exercitium, hierna kortweg te noemen Stichting SEE, is opgericht begin 2015. Stichting SEE heeft o.a. ten doel het (doen) verrichten van activiteiten op het gebied van sport, spel en welzijn voor de doelgroepen kinderen, tieners en senioren. Dit via het aanbieden, creëeren of organiseren van sportieve spel- en recreatievormen met fysieke inspanning teneinde bij te dragen aan de gezondheid en welzijn van de hiervoor genoemde doelgroepen. Met name het bevorderen van meisjes- en damesvoetbal is momenteel één van de speerpunten van Stichting SEE!

Voor meer info: mailen naar stichtingsee@gmail.com
Debiteurenbeheer is vaak een ondergeschoven kindje. Wat vreemd is, daar het betaald krijgen van de gefactureerde gelden de basis is om de vereniging of onderneming staande te houden.  Vos creditmanagement  is een jonge en frisse organisatie die ontstaan is uit noodkreten van sportverenigingen en kleine ondernemingen.
Soms kan goed debiteurenbeheer een hoop tijd in beslag nemen. Tijd die in vele gevallen elders noodzakelijk is. Zonder inkomsten uiteraard geen bestaan! Vos creditmanagement kan uw debiteurenadministratie voeren maar daarnaast ook adviseren.

Voor meer info: 06 - 48531008 of mailen naar info@voscreditmanagement.nl.